dinsdag 9 mei 2017

Leilani jurk in double gauze

2 Weken terug maakte ik een eerste echte zomerjurk voor Lola, eentje in double gauze.  Eerlijk, ik zou met plezier zelf rondhuppelen in zo'n zalig luchtige jurk deze zomer.  En double gauze en ik, wij houden van elkaar.  Zo zacht, mooi van structuur, soepel, en in de mooiste kleuren verkrijgbaar,... what's not to love?!  Eender wat je maakt ziet er geweldig uit.

Na lang wachten hoef je nu eindelijk niet meer naar buitenlandse webshops te surfen en hoge verzendkosten te betalen om allerlei kleurtjes double gauze te vinden.  Ik kocht deze in Julija's shop waar ze nu een heel uitgebreid gamma aan kleurtjes hebben.  Dit is de koraal kleurige versie.

Het patroon dat ik gebruikte is de Leilani dress van Peach Patterns, een etsy shop met enkele leuke PDF patronen voor meisjes.  Ik maakte maat 6 jaar en veranderde niets aan het patroon.  Instant zomer gevoel met dit jurkje!

Bedankt om hier te komen lezen!
BewarenBewaren
BewarenBewaren

5 opmerkingen:

  1. Zo een zalig patroontje deze! Komt zeker op mijn ellenlange to do lijst... De kleur past ook perfect bij Lola! Alles klopt gewoon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie jurk, ik denk dat ik even ga shoppen tijdens ons 5 daagde verblijf...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan al niet wachten tot mijn Julija-pakketje in de brievenbus valt!

    BeantwoordenVerwijderen